Miten ansaitset rahaa Xeroxin kanssa

Tänään haluan...

 

Kasvattaa liiketoimintaani

100 % liiketoiminnastamme tapahtuu jälleenmyyjiemme kautta. Pienet ja keskisuuret yritykset ovat pääasialliset asiakkaamme, ja menestyksemme riippuu sinun menestyksestäsi. Laitteiden, ratkaisujen ja palveluiden innovaatiomme luovat kysyntää, johon sinä vastaat. Mahdollisuudet ansaita rahaa Xeroxin kanssa eivät rajoitu ainoastaan perinteisiin tulostimiin ja monitoimilaitteisiin, vaan kattavat myös tulostustarvikkeet ja -ratkaisut sekä tarvikkeiden hallintapalvelut.

Miksi yhteistyö Xeroxin kanssa on erilaista

Seuraavassa on joitakin syitä siihen, miksi yhteistyö Xeroxin kanssa eroaa yhteistyöstä muiden valmistajien kanssa:

 • Elinikäinen takuu monissa laitteissa
 • Ainutlaatuinen tarvikkeiden hallintapalvelu
 • Värivahateknologia
 • Tulostuksenhallintapalvelujen johtava yritys
 • Laajin tulostimien ja monitoimilaitteiden valikoima
 • Global Partner Programme
 • Xerox-brändi
 • Yksi tarvikkeiden toimittaja sekä Xerox-laitteille että muiden valmistajien laitteille
 • Asiakasuskollisuusohjelma Genuine Xerox Rewards
 • Sitoutuminen ympäristövastuuseen – suunnittelussa, valmistuksessa ja kierrätyksessä
 • Valmiit ja räätälöidyt ratkaisut
 • Xerox ConnectKey -sovellukset

Tietoja näistä ominaisuuksista sekä muista Xeroxin arvolupaukseen liittyvistä tekijöistä löytyy seuraavilta sivuilta.


Houkuttele uusia asiakkaita

Tuotteilla ja ratkaisuillahoukuttelevat tarjoukset ja laajan valikoimamme kilpailukykyinen hinnoittelu yhdessä verkkomainonnan kanssa lisäävät jälleenmyyjiemme liiketoimintaa. Kasvavan pienyritysten ratkaisujen sovelluskauppamme ja innovatiivisten tukivaihtoehtojemme ansiosta pystyt erottautumaan ruuhkaisilla markkinoilla.

Tarvikkeilla ja palvelulla – Xerox valmistaa tunnetusti värijauhetta omille Phaser- ja WorkCentre-tulostimilleen ja monitoimitulostimilleen, mutta kuinka moni asiakkaista tietää, että Xerox toimittaa värijauhetta myös seuraaville tuotemerkeille:

 • Brother
 • Canon
 • Epson
 • HP
 • IBM
 • Kyocera
 • Lexmark
 • OKI
 • Panasonic

Kasvata liiketoimintaasi tarjoamalla asiakkaillesi 25–40 % säästöä tällä laadukkaalla värijauhesarjalla – sinä teet enemmän voittoa, he huomattavia säästöjä. Lisätietoja saa täältä:

Xerox-tarvikkeet muiden valmistajien tulostimille -video

Xerox-tarvikkeet muiden valmistajien tulostimille -esite

Voit houkutella uusia asiakkaita myös tarjoamalla heille palvelun, jolla ennakoidaan kaikki asiakkaan tarviketarpeet. Ilmaisen tarvikkeiden hallintapalvelun avulla yrityksesi pystyy erottumaan muista ja tarjoamaan useita asiakasetuja, joita ovat hallinnollisten tehtävien väheneminen, tarvikkeiden etukäteistilausten ja säilytyksen tarpeettomuus ja kustannusten aleneminen.


Vakiinnuta nykyiset asiakassuhteesi

Tuotteilla ja ratkaisuilla – ottamalla käyttöön Xeroxin asiakirjahallinnan tai tulostusratkaisut voit lisätä räätälöityjä elementtejä vastaamaan erityisiä asiakastarpeita. Tämä tuottaa asiakkaalle lisäarvoa, jolloin on epätodennäköisempää, että asiakas siirtyisi käyttämään toisen partnerin palveluita. Katso tästä tietoja tuotteista ja tästä tietoja pienyritysten ratkaisuista.

Tarvikkeilla ja palvelulla – olet myynyt asiakkaallesi uutuutta hohtavat tulostimet, lasku on maksettu, takuut on laadittu. Valmista tuli! Tehtävää on kuitenkin vielä. Haluat varmasti hyödyntää valtavaa, tuottoisaa tilaisuutta – tarvikemyyntiä. Jollet varmista tarviketilauksia, menetät jatkuvaa tuottoa tuhansien eurojen arvosta. Ja jollet varmista tarvikkeiden myyntiä näille tulostimille, voit olla varma siitä, että kilpailijasi tekevät niin.

Katso Xerox Supplies Service ja huomaa, kuinka tämä ilmainen, sopimukseton, pilvipohjainen ratkaisu vastaa kaikkiin asiakkaasi tarviketarpeisiin – sekä Xeroxin että muiden johtavien tulostinmerkkien tulostimiin. Muista myös katsoa ja jakaa tämä lyhyt video, jossa näytetään kuinka palvelu toimii.

connectkey embedded

Lujita nykyisiä asiakassuhteita

Markkinoiden painopiste on siirtymässä tulostuksenhallintapalveluihin; tutkimusyhtiö Quocircan mukaan yli 58 % PK-yrityksistä pitää tarvikkeiden automaattista täydennystä tulostustoiminnassa tärkeänä tai erittäin tärkeänä.

Jollet tarjoa asiakkaillesi tulostuksen tai tarvikkeiden hallintapalveluita, joku muu varmasti tarjoaa, jolloin sinä menetät liiketoimintaa.

Xerox Supplies Service on ilmainen, sopimukseton tarvikkeiden hallintapalvelu, joka hallitsee automaattisesti KAIKKIA asiakkaasi tarvikkeita ja kulutustavaroita, ei pelkästään Xeroxin tuotteita.

Katso tämä lyhyt video jolla esitetään kuinka Xerox Supplies Service -palvelu toimii, ja tee koetilaus jo tänään.

Katso myös erinomainen blogi, jossa käsitellään tarvikkeiden hallintapalveluiden käyttämättä jättämisestä koituvia piileviä kustannuksia – nämä näkökohdat ovat hyödyllisiä asiakkaan kanssa käydyissä keskusteluissa:

Pidä kilpailijat kurissa – ota etumatkaa muihin jälleenmyyjiin

Varmista täydellinen ja edukseen erottuva tarjous Xeroxin tarvikkeiden avulla. Tuota asiakkaillesi lisäarvoa käymällä vuoropuhelua ja suorittamalla säännöllisiä arvioita. Näin pystyt hallitsemaan asiakkaiden tarviketarpeita ja tiedät, koska heidän tulostimensa käyttöikä on lopussa, jolloin olet etulyöntiasemassa tulevaa myyntiä ajatellen.


Täytä kaikki tarviketarpeet

Tämän Xeroxin tarjouksen avulla voit täyttää kaikki asiakkaasi tarviketarpeet ja varmistaa jatkuvan tuoton. Ota asiakkaisiisi yhteyttä jo tänään ja kerro heille seuraavien palveluiden edut:


Tee vaikutus loppukäyttäjiin

Xerox kehittää jatkuvasti yli 1000 patenttia vuodessa parantaen asiakaskokemusta. Helppokäyttöisyys, ympäristövaikutukset, tulostuslaatu ja suorituskyky paranevat, ja Xerox johtaa kehitystä tulostuksenhallintapalveluissa. Alan laajin valikoima tulostustuotteita, innovatiiviset ratkaisut PK-yrityksille sekä saumaton sopivuus pilvipohjaisten tarvikkeiden hallintapalveluiden kanssa takaavat tulostuspalvelut, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin.


Suuria säästöjä Xerox-tarvikkeiden avulla

Älä katso vain hintaa, värijauheissa on eroja

Johtavat analyysilaboratoriot Spencer Group ja Buyers Lab Inc. (BLI) näyttävät raporteissaan, että Xerox-tarvikkeet auttavat säästämään aikaa ja rahaa. Yhteensopivilla tarvikkeilla oli testeissä heikompi tulostuslaatu ja huonompi riittoisuus. Lisäksi niissä ilmeni vakavia vikoja, jotka voisivat vahingoittaa tulostinta ja aiheuttaa kuluja korjauksista tai uuden tulostimen hankkimisesta.

Xerox-tarvikkeita on saatavana myös muille tulostinmerkeille kuten HP, Brother, Oki ja Kyocera. Nämä kulutustarvikkeet valmistetaan samojen tiukkojen Xerox-standardien mukaisesti ja niillä saadaan yhtä hyvät tai paremmat sivumäärät ja rajoittamaton takuu koko käyttöiäksi.

Xerox-tarvikkeiden käyttö säästää asiakkaillesi rahaa:

 • Xerox-tarvikkeilla Xerox-laitteille jopa 29 % paremmat sivumäärät
 • Kun asiakkaasi ostavat Xerox-tarvikkeita muiden valmistajien laitteille, he säästävät 25–40 %

Katso lyhyestä videosta yllä, kuinka asiakkaasi voivat säästää rahaa Xeroxin avulla


Miksi laadulla on väliä

Asiakkaat odottavat virheetöntä tulostuslaatua ja erittäin luotettavia laitteita. The Xeroxin elinikäinen takuu* on nyt saatavana monille värituotteille ja korostaa sitoutumista laatuun, samoin kuin Xeroxin tarvikkeille tarjoama takuu.

Xerox-laitteille tarkoitetut laservärikasetit ja värivahat ovat takuun piirissä kulutustarvikkeen koko käyttöiän ajan. Myös muiden valmistajien tulostimille tarkoitetuilla Xerox-tarvikkeilla on 100 %:n takuu, mikä merkitsee sitä, että ne voidaan korvata koska tahansa. Myös kolmannen osapuolen tarjoama tulostimen takuu pysyy voimassa. Tämä on todellinen myyntivaltti esitettäväksi asiakkaillesi.

Tosiasia: Xerox-tarvikkeet ovat 100 % parempia kuin halpatuotteet!

Buyers Lab Inc. (BLI) on paljastanut totuuden halpamerkkien valmistamista värijauheista. Tämä kansainvälisesti arvostettu, riippumaton testaaja testasi joitakin kopioita huolestuttavin tuloksin. Viimeaikaisissa testeissä Top Print- ja Colour Soft Print -kasetit aiheuttivat seuraavaa:

 • Pahoja toimintahäiriöitä tulostimissa
 • Satojen eurojen vaurioita tulostimiin
 • Pitkiä seisokkiaikoja, joista seuraa huomattavaa tuottavuuden laskua
 • Jopa 59 % vähäisempi riittoisuus kuin aidossa Xerox-värijauheessa
 • Laikkuja ja värijauheen lohkeilua tulosteessa

Neljä halpojen kasettien aiheuttamaa vaaraa:

 1. Voivat sisältää myrkyllisiä ja terveydelle vahingollisia kemikaaleja
 2. Suuri vikojen määrä, joten päädyt lopulta maksamaan enemmän
 3. Voivat aiheuttaa peruuttamattomia vaurioita tulostimille, mikä merkitsee kuluja ja tuottavuuden heikkenemistä
 4. Tuottavat jopa 50 %* vähemmän sivuja värikasettia kohden, joten tarvitset kaksi kertaa enemmän värikasetteja!

*Lähde: Buyer’s Lab Inc (BLI)

Katso yllä oleva video ja jaa se asiakkaillesi!

Vastuuvapauslauseke

"Xeroxin elinikäinen takuu" tarkoittaa, että voit hakea Xeroxilta maksutonta 12 kuukauden pituista takuuta useita kertoja soveltuvan laitteiston käyttöiän aikana, mikäli ehdot täyttyvät (esim. ostat määrättyjä Xerox-tarvikkeita), mutta se ei tarkoita, että saat kertaluonteisen Xeroxin tarjoaman takuun laitteiston koko käyttöiän ajaksi. Ehdot ovat luettavissa täällä. Tämä koskee vain määrättyjä laitteita ja tarvikkeita, jotka on ostettu Ehdoissa mainittuna ajanjaksona Xeroxilta tai sen jälleenmyyjiltä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Belgiassa, Luxemburgissa, Alankomaissa, Espanjassa, Portugalissa, Sveitsissä, Itävallassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa tai Suomessa. Tarvikkeiden on oltava hankittuja Euroopan talousalueelta tai Sveitsistä. Xerox määrittelee Soveltuvan laitteiston käyttöiän (se saattaa päättyä tietyn sivumäärän saavuttamisen jälkeen tai toimintakunnon ja tuotteiden vanhentumisen johdosta).


Vihreä Xerox

connectkey embedded connectkey embedded

Voit yhdessä Xeroxin kanssa olla entistä ympäristöystävällisempi.

Kaikkea mitä Xerox tekee, suunnittelusta valmistukseen ja kierrätykseen, ohjaa Xeroxin intohimoinen pyrkimys kohti kestävää kehitystä.

Ainutlaatuinen värivahateknologia mahdollistaa nopean, korkealaatuisen tulostuksen ja kuormittaa ympäristöä vähemmän kuin laser. Myrkytön muste, 95 % vähemmän pakkausmateriaalia kuin perinteisessä laserissa, Energy Star -luokituksella varustetut tuotteet ja kaksipuolinen tulostus vähentävät näiden suosittujen tulostimien hiilijalanjälkeä.

Xeroxin kehittämän ‘EA-värijauheen’ tuotannossa käytetään vähemmän raakamateriaaleja ja 25 % vähemmän energiaa samalla kun tulostuslaatu ja luotettavuus paranevat.

Xeroxilla on vakiintuneita kierrätys- ja palautusohjelmia, joita hoidetaan keskeisiltä sijaintipaikoilta ympäri maailmaa.

Xeroxin värikasetit voidaan helposti kierrättää. Xeroxin värikasetit kierrätetään mieluiten paikallisesti, mikä vähentää kuljetuksia ja on siten ympäristöystävällisempää.

Pidä kasetit poissa kaatopaikoilta

Xeroxilla on laaja valikoima laadukkaita, uudistettuja värikasetteja muiden kuin Xeroxin tulostimiin, mukaan lukien HP, Brother, OKI ja Lexmark. Näin pidämme tuhansia kierrätyskelpoisia tyhjiä kasetteja poissa kaatopaikoilta ja samalla säästämme luonnonvaroja.

Voittomarginaalisi voi olla jopa 25 %* pelkästään vaihtamalla Xeroxiin! Katso valikoima täältä.

* Verrattuna alkuperäisvalmistajien ohjehintoihin.

Toimi entistä vihreämmin yhdessä Xeroxin kanssa

Maailma odottaa kaikkien organisaatioiden käyttäytyvän ympäristövastuullisesti. Edistä tätä vihreää sanomaa levittämällä sitä asiakkaillesi omien ympäristötoimiesi myötä.

Asiakaskokemusten parantaminen

Tukipalvelu muiden kuin Xeroxin valmistamille tulostimille

Osana Xeroxin sitoutumista täydelliseen asiakaskokemukseen tarjoamme loppukäyttäjille ilmaisen teknisen tukipalvelun muiden valmistajien tulostimille tarkoitetuille Xerox-tarvikkeille. Jos asiakkaillasi esiintyy ongelmia Brother-, HP-, Lexmark- tai muun merkkiselle tulostimelle tarkoitettujen Xerox-tarvikkeiden kanssa, he voivat soittaa tukipalveluun.

* Tuki saatavana Euroopassa 11 kielellä, virka-aikana 5 päivänä viikossa

* Suora yhteys edustajaan ongelmanratkaisua varten

* Korvaava tuote suoraan käyttäjän sijaintipaikkaan viallisia värikasetteja koskevissa ongelmissa, joita ei pystytä ratkaisemaan edustajan kanssa

* Palveluntarjoajan (ilmainen) palvelu siinä harvinaisessa tapauksessa, että tulostimeen kohdistuu vaurioita

Genuine Xerox Rewards -ohjelma – takaa liiketoiminnan jatkuvuus palkitsemalla asiakkaitasi

Aina kun asiakkaat ostavat Xerox-tuotteita, he voivat ansaita pisteitä, joilla voi lunastaa tuhansia palkintoja ja miljoonia latauksia, esimerkiksi kauppatavaroita, musiikkia, e-kirjoja ja elokuvia, lahjakortteja, matkoja ja paljon muuta!

Otatko täyden hyödyn irti Genuine Xerox Rewards -ohjelmasta? Jos et, menetät hienon mahdollisuuden toistuvaan myyntiiin. Voit myös tarjota ainutlaatuisen tarjouskoodin, joka tuplaa asiakkaiden saamat pisteet – katso lisätietoja..

Genuine Xerox Rewards -ohjelma on tällä hetkellä käytössä seuraavissa maissa:

Belgia
Ranska
Saksa
Italia
Alankomaat
Espanja
Iso-Britannia

Harmaat markkinat ja väärennetyt tuotteet

Tiesitkö, että väärennettyjen tuotteiden ostaminen ei ole laitonta, mutta niiden myyminen on? Jos olet huolissasi ostamistasi tai sinulle tarjotuista tarvikkeista, ota yhteys tuotemerkkien suojaustiimiin jolta saat neuvoja ja tukea ja joka varmistaa, että tiedät oikeutesi kopioitujen tarvikkeiden suhteen. Katso myös erinomainen blogi, josta saat yleiskuvan jälkimarkkinoista ja käsityksen niiden eri tuotteista.


Luo lisäarvoa myös laitteiston ulkopuolella

Alan laajin valikoima

Xerox tarjoaa tulostimen tai monitoimilaitteen käytännössä jokaiseen tarpeeseen. Johdonmukaisen korkea tulostuslaatu ja kilpailukykyinen hinnoittelu saavat tukea täydeltä, paikalliselta takuupalvelulta. Ratkaisut ja ConnectKey-sovellukset nostavat laiteominaisuudet uudelle tasolle, jotta voit vastata työelämän muuttuviin käytäntöihin ja tarttua uusiin tuottomahdollisuuksiin.

Rakenna parempaa liiketoimintaa Xerox-ratkaisujen avulla

Vaikka kilpailukykyiset hinnat ovat tärkeä osa mitä tahansa strategiaa, lisäarvon luominen on välttämätöntä kasvulle. Tässä avuksi tulevat Xerox-ratkaisut. Miten? Antamalla asiakkaillesi mitä he pyytävät, mutta myös mitä he haluavat ja tarvitsevat. Jotain, joka tekee toimiston päivittäisestä työstä yksinkertaisempaa, helpompaa ja tuottaa parempaa tulosta.

Lisäarvon luominen

Mieti, kuinka ihmiset työskentelevät nykyään. Koska haluamme tiedon olevan käytettävissä siellä missä olemme ja mitä tahansa teemme, meillä on älypuhelimet ja tabletit. Niistä tulostaminen, niihin skannaaminen ja niiden käyttäminen päivittäisessä liiketoiminnassa on usein haastavaa. Osaamme auttaa. Xeroxin mobiilien ja pilvipohjaisten ratkaisujen avulla erilliset mobiililaitteet muuntuvat toimintavalmiiksi, verkkoon yhdistetyksi toimistotietojärjestelmäksi. Olemme siitä kuuluisia.

Kuten BLI on todennut: ”Xerox on erityisen taitava sellaisten ratkaisujen käyttöönottamisessa, jotka vastaavat liiketoiminnan haasteisiin keskittymällä asiakkaan "kipupisteisiin”. Lue lisää

Ratkaisuihin sisältyvät:

 • Mobiilitulostusratkaisut – Xeroxin mobiilitulostusratkaisujen avulla asiakkaasi voivat tulostaa mistä tahansa, toimistosta tai etäpisteistä.
 • Xerox PrintSafe softwareohjelmisto, edullinen turvallisuusratkaisu asiakkaidesi koko laitteistolle, antaa asiakirjoille turvan päivittäisiltä turvallisuusuhkilta.

Xerox ConnectKey – anna asiakkaillesi ratkaiseva etu

Tietyissä Xeroxin A4-monitoimilaitteissa on ConnectKey, teknologia ja ohjelmisto, jonka avulla tuottavuus lisääntyy, mukavuus ja kustannustehokkuus parantuvat ja turvallisuus tehostuu. Asiakkaillesi tarjoamasi valmiit tai räätälöidyt ConnectKey-sovellukset auttavat lisäämään tuottavuutta helpottamalla ja lyhentämällä päivittäisiä tehtäviä.

Voit kehittää yksinkertaisia sovelluksia ja sulauttaa ne asiakkaidesi laitteille helppokäyttöisillä työkaluilla. ConnectKey-yhteensopivien monitoimilaitteiden avulla asiakkaat pystyvät tekemään sovelluksista henkilöstölle helpommin käytettävät suoraan laitteen kosketusnäytöstä. ConnectKey tarjoaa myös yhteisen käyttöliittymän useille laitteille, mikä tekee niistä helppoja käyttää. Asiakkaasi voivat skannata asiakirjoja suoraan pilvipalveluihin kuten Google Drive, Evernote ja Microsoft Office tallennusta ja yhteistyötä varten, tulostaa lähes mistä tahansa mobiilien tulostusominaisuuksien avulla ja tehdä kaiken turvallisesti McAfee-haittaohjelmasuojauksen avulla. ConnectKey-yhteensopivat laitteet sopeutuvat asiakkaidesi työskentelytapoihin – mobiilisti, virtuaalisesti ja pilvessä.


Kasvata voittoja

Voit kasvattaa voittoasi. Laitteiden ja jälkimyynnin yhdistelmä luo tilaisuuden hallita asiakkaan kaikkia tulostimia ja maksimoida sekä tulot että voitto. Xerox-värijauheissa HP-, Brother- ja muille merkeille on mahdollisuus 25 %:n voittomarginaaliin. Xerox Supplies Service -tarvikepalvelun ilmaisen ohjelmiston avulla voit saavuttaa tarvikemyynnistä 100 %. Tällöin sinulla on myös kaikki tiedot, joita tarvitset itse tuotteiden hallintaa ja vaihtoa varten.

Luonnollista myyntituloa

Luonnollinen tulonlähde

Xerox-brändi on laadukas, ja sen tuotteet, tarvikkeet ja palvelut erottuvat edukseen Euroopan markkinoilla.

Jos myyt tulostimia, sinun tulisi myydä myös tarvikkeita – se on luonnollinen tulonlähde.

Jos myyt tarvikkeita, sinun tulisi myydä Xerox-tarvikkeita kaikille suurille tulostinmerkeille – älä jätä 98 %:a tilaisuudesta huomiotta.

Jos myyt Xerox-tarvikkeita kaikille merkeille, sinun tulisi automatisoida prosessi, jotta et menetä tilauksia.

Miksi jättäisit rahat pöydälle? Jos teet niin, voit olla varma että kilpailijasi ottaa ne. Älä ohita tätä myyntimahdollisuutta, vaan ota selvää, kuinka Xerox Supplies Service –tarvikepalvelu voi hyödyttää sinua. Kyseessä on 100 % tarvikemyynnistä – joka päivä, joka kuukausi, joka vuosi.

Hyvitysohjelma

Global Partner Programme -partneriohjelman etuihin kuuluvat jopa 8 %:n laitehyvitykset ja jopa 7 %:n tarvikehyvitykset. GPP tarjoaa useita partnerietuja vakiintuneessa suhteessa, joka on suunniteltu maksimoimaan liiketoiminta molemmille osapuolille. Partnerietuihin kuuluvat oma Portaali, hinnoittelutuki suurissa tarjouksissa tai projekteissa, markkinointityökalut ja pääsy Xeroxin kattavaan tuotteiden ja palveluiden valikoimaan.

Kasvata voittoa Xerox Supplies Service -tarvikepalvelun avulla

Ansaitse enemmän voittoa Xerox Supplies Service –tarvikepalvelun ilmaisella työkalulla ja Xerox-tarvikkeilla myös muille tulostinmerkeille.

Mikä Xerox Supplies Service -tarvikepalvelu on?

Ilmainen pilvipohjainen palvelu, jonka avulla voi valvoa etänä asiakkaidesi kaikkien tarvikkeiden määriä, ei pelkästään Xeroxin. Näin varmistetaan asiakkaillesi keskeytyksetön tuottavuus ja laadukkaan Xerox-värijauheen täydennys kaikkia suurimpia merkkejä varten.

Mitä etuja asiakkaani saavat?

 • Jopa 25–40 %:n säästöt. Ei seisokkiaikoja. Yksinkertaisuus.
 • Tarvikkeet eivät lopu kesken. Helpottaa elämää.

Mitä etuja minä saan?

 • Voit tarjota jotain erilaista.
 • Luotettuna toimittajana nautit asiakasuskollisuutta.
 • Ainutlaatuinen jälkitoimitusmahdollisuus tukkureiden kanssa.
 • Saat myös jopa 6x enemmän voittoa kaikille suurille tulostinmerkeille tarkoitetulla Xeroxin laadukkaalla vaihtovärijauheella.

Kohentaa tuottavuutta

Kaiken tulostukseen liittyvän liiketoiminnan hallinta lisää tuottavuuttasi kasvattamalla laitteista ja tarvikkeista saatavaa tuloa, ja Xerox Supplies Service -tarvikepalvelun avulla pystyt vähentämään mahdollisuuksien tunnistamiseen ja hyödyntämiseen kuluvaa aikaa. Käyttämällä tarjoamiamme markkinointi- ja myyntityökaluja voit nopeasti ja helposti välittää nämä viestit asiakkaillesi.

Yksinkertaistaminen: Xerox-tarvikkeet kaikille tuotemerkeille

Yksi merkki, joka sopii kaikkiin tuotteis

ByHankkimalla värijauheet kaikille suurimmille tulostusmerkeille Xeroxilta saavutat tuloksekkaamman tavan tehdä bisnestä. Yksi tuotemerkki, joka toimii kaikissa tulostimissa: yksinkertaisuutta parhaimmillaan! Voittomarginaalisi voi olla jopa 25 % ja samalla voit tarjota asiakkaillesi huippulaadukkaita tarvikkeita luotetulta toimittajalta.

Valitse fiksu tapa kasvattaa liiketoimintaasi

Xerox-värikasettien myyminen useille tulostinmerkeille merkitsee sitä, että voit kasvattaa tarvikebisnestäsi: Asiakasmäärän kasvu lisää myyntiä ja liikevaihtoa sekä kasvattaa tuottoa – kaava kestävään pitkän aikavälin kasvuun. Kun voit tarjota asiakkaillesi yhden paikan, josta he saavat tarvitsemansa tarvikkeet, opit tuntemaan heidän liiketoimintansa entistä paremmin. Näin saat mahdollisuuden myydä tarvikkeiden lisäksi myös laitteita.

Säästät aikaa ja rahaa

Vältät hässäkän ja aikaa tuhlaavat hallinnolliset tehtävät käyttämällä yhtä tarviketoimittajaa kaikkia asiakkaidesi tarpeita varten. Käytä säästetty aika ja raha siihen, millä on eniten merkitystä – liiketoimintasi kehittämiseen.

connectkey embedded

Myyntikannustimet

Xerox-tarvikkeet muiden valmistajien tulostimille

connectkey embedded

Käytä luovuuttasi, tehosta toimintaasi ja ota tiimisi ja/tai asiakkaasi mukaan inspiroiviin, räätälöityihin ohjelmiin. Ole proaktiivinen ja kasvata myyntiä teemapäivillä ja neljännesvuosittaisilla kannustimilla – Xeroxin tuella se on mahdollista!

Kysy lisätietoja näiden hienojen myyntityökalujen käytöstä Xerox-yhteyshenkilöltäsi.

Elinikäinen takuu!

Lisää myyntiä välittömästi erinomaisella ilmaisen elinikäisen takuun tarjouksellamme.

Toimi nopeasti!!

Tämä on mahdollisuutesi antaa asiakkaillesi mielenrauha Xeroxin pätevien huoltoedustajien paikan päällä suorittaman huollon muodossa, ja tämä vain ostamalla värijauhetta, jota he ostaisivat joka tapauksessa. Kerro nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillesi sekä tästä että muista palveluista jälleenmyyjän markkinointityökaluilla.

Xeroxin elinikäinen takuu tarkoittaa, että voit hakea Xeroxilta maksutonta 12 kuukauden pituista takuuta useita kertoja soveltuvan laitteiston käyttöiän aikana, mikäli ehdot täyttyvät (esim. ostat määrättyjä Xerox-tarvikkeita), mutta se ei tarkoita, että saat kertaluonteisen Xeroxin takuun laitteiston koko käyttöiän ajaksi. Ehdot ovat luettavissa täällä. Tämä koskee vain määrättyjä laitteita ja tarvikkeita, jotka on ostettu Ehdoissa mainittuna ajanjaksona Xeroxilta tai sen jälleenmyyjiltä Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Belgiassa, Luxemburgissa, Alankomaissa, Espanjassa, Portugalissa, Sveitsissä, Itävallassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa tai Suomessa. Tarvikkeiden on oltava hankittuja Euroopan talousalueelta tai Sveitsistä. Xerox määrittelee Soveltuvan laitteiston käyttöiän (se saattaa päättyä tietyn sivumäärän saavuttamisen jälkeen tai toimintakunnon ja tuotteiden vanhentumisen johdosta).

Erityinen hinnoittelutuki

Keskisuurille ja suurille asiakkaille on olemassa erikoishinnoittelutyökalu, jonka avulla voit helposti hankkia ja varmistaa jatkuvan myynnin kuukaudesta toiseen. Jos sinulla on suuri asiakkuus tai säännöllinen tilaus, ota yhteys yhteyshenkilöösi ja kysy, onko asiakas oikeutettu erikoishintoihin.

connectkey embedded

Jälleenmyyjähaku

Varmista, että olet Xeroxin jälleenmyyjien luettelossa, jotta Xeroxin jälleenmyyjää etsivät asiakkaat löytävät sinut. Jollet ole luettelossa ja haluat nimesi siihen, ota meihin yhteyttä.

connectkey embedded

Laajenna aluettasi

Levitä sanomaa käyttövalmiilla ja muokattavilla sosiaalisen median ja markkinoinnin työkaluilla.

Markkinointityökalut

Xeroxin jälleenmyyjien markkinointityökalut

Xeroxin jälleenmyyjille tarkoitetun ilmaisen työkalupakin avulla asiakkaat on helppo vakuuttaa vaihtamaan Xerox-tarvikkeisiin.

Siihen sisältyy ilmaisia markkinointityökaluja, kuten kuvia, viestejä, sosiaaliseen mediaan soveltuvia pätkiä, riippumattomia tutkimuksia, esityksiä, harkiten laadittuja sähköposteja ja paljon muuta.

Voit käyttää niitä yksilöllisen vuorovaikutuksen luomiseen ja edistämiseen asiakkaittesi kanssa sekä liiketoimintasi kasvattamiseen.

connectkey embedded

Kasettien hakutoiminto: Xerox-tarvikkeet muiden valmistajien tulostimille

Muiden valmistajien tulostimille tarkoitetut Xerox-tarvikkeet on kehitetty erityisesti takaamaan paras kuvalaatu ja luotettava tulostus. Selaa kasettien hakutoimintoa ja valitse laadukkaat Xerox-tarvikkeet, jotka tekevät asiakkaisiisi vaikutuksen ja säästävät heille rahaa jopa 40 %*.

* Verrattuna alkuperäisvalmistajan ohjehintaan

Sosiaalinen media

Sosiaaliseen mediaan liittyviä vinkkejä

Me kaikki tiedämme, että jollemme julkaise viestejä säännöllisesti sosiaalisen median verkostoissamme, emme ole yhteydessä valtavaan joukkoon potentiaalista asiakaskuntaa. Sisällön luominen vie kuitenkin aikaa. Siksi Xerox tarjoaa kattavan sarjan sosiaaliseen mediaan liittyviä vinkkejä, joihin kuuluu Twitter-, Facebook- ja LinkedIn-esimerkkijulkaisuja. Nämä hyödylliset resurssit sisältävät linkkejä videoihin, kuviin ja muuhun markkinointimateriaaliin, joiden avulla julkaisusi erottuvat massasta. Lataa työkalupakki , johon kuuluu laitteita, tarvikkeita, Genuine Xerox Rewards -ohjelmaa ja Xerox Supplies Service -tarvikepalvelua koskevia vinkkejä.

Blogit asiakkaillesi

Myös blogit ovat erinomainen keino pitää yhteyttä asiakkaisiisi ilman aggressiivista myyntiä. Se vie kuitenkin aikaa, ja joskus on vaikeaa keksiä aina uusia aiheita ja sisältöä. Hyödynnä suurta valikoimaa blogeja andja julkaise uudelleen tai muokkaa, jotta vuoropuhelu asiakkaan kanssa pysyy yllä. Huomaa erityisesti SMB ja Simplify Work -blogit.

Blogit sinua varten

Jälleenmyyjien blogien tarkoitus on käsitellä aiheita, jotka koskettavat ja kiinnostavat sinua. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan: Tulostuksenhallintapalveluiden tulevaisuudesta ja tarjouskilpailujen voittamisesta sosiaalisen median strategioihin ja parhaisiin käytäntöihin. Tilaa tämä arvokas tietolähde, jotta pysyt kärryillä ajankohtaisissa keskusteluissa.

Videoita ja markkinointimateriaalia

Videoita

Xeroxin videoita on laaja valikoima, ja voit käyttää niitä verkkosivuillasi edistämään Xerox-tarvikkeisiin liittyvää tietoutta ja varoittamaan halpojen, kolmannen osapuolen versioiden käytön vaaroista.

Katso alla oleva luettelo, jonka avulla voit levittää sanomaa

Mielenrauhaa tarvikkeiden hallinnan avulla

Hallitse värijauhebudjettiasi

Kuinka voit tulostaa tärkeät asiakirjasi langattomasti mistä tahansa

Markkinointimateriaali

Esite Xerox-tarvikkeista muiden valmistajien tulostimille

Miksi kannattaa valita Xerox-tarvikkeet muiden valmistajien tulostimille?

Xerox – 100 %:n tyytyväisyys

Ennestään Xerox-partneri?

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana


Aloita nyt

Rekisteröidy, niin pääset käyttämään partneriportaalia ja saat lisätietoja Xerox Global Partner Program -ohjelmasta.

Rekisteröidy

 

Hae Partner Program —ohjelmaan

Hae


Ota yhteyttä

040 5869 250
tai Ota yhteyttä

Kysyttävää? Vastaukset löytyvät usein kysytyistä kysymyksistä (FAQ)

 


Suosittuja linkkejä

Tutustu Xerox Global Partner Programme -ohjelmaan