Reden om partner van Xerox te worden

Begin vandaag nog uw winstgevende samenwerking met Xerox

Reden om partner van Xerox te worden


Er gaan vele miljarden Amerikaanse dollars om in drukwerk voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Nu is het moment gekomen om deze kans te grijpen - om uw unieke oplossingen te combineren met de technologie van Xerox en om nieuwe winstgevende bronnen van inkomsten aan te boren.

Ons Global Partner Programma (GPP), met innovatieve technologieën, kortingen, volume rebates en klantenservice van wereldklasse, heeft verschillende niveaus en is bedoeld om u te helpen in te springen op veranderingen in de markt en meer omzet te genereren, terwijl u tegelijkertijd een duidelijke voorsprong heeft op de concurrentie.

Wij van Xerox nemen onze partners serieus. Wij weten dat uw succes afhankelijk is van passende tools, platformen en trainingen die wij u bieden. Wij willen u de kennis en ondersteuning geven die u nodig heeft om uw verkoop te stimuleren. Als een potentiële klant of bestaande klant zich tot u wendt voor expertise, moet u de juiste IT- en printoplossingen kunnen bieden die afgestemd zijn op hun wensen. Met onze ondersteuning en uw bereidwilligheid kunnen we samen de weg vrijmaken om meer omzet te genereren en de basis te leggen voor klantenbinding.

Aan de slag met het Xerox Global Partner Programma

Kies het nieuwe partnermodel van Xerox dat het beste afgestemd is op de huidige status van uw bedrijf en begin met het aanmeldingsproces. Met een paar eenvoudige stappen kunt u zich registreren als officiële partner van Xerox. Lees meer over het Xerox Global Partner Programma (GPP).

  • Meld u aan als geregistreerd partner. Als geregistreerd partner heeft u de eerste stap genomen om een samenwerking aan te gaan met Xerox. U heeft toegang tot de oplossingen van Xerox die beschikbaar zijn via open distributie, toegang tot de nieuwe en verbeterde Xerox Partner Portal en toegang tot de voordelen, trainingen en tools waarmee u uw kennis van Xerox kunt uitbreiden en de uitdagingen van uw klanten op het gebied van IT en printtechnologie kunt aangaan. Aangezien er verder geen formele eisen gesteld worden, is dit het startpunt voor een samenwerking met Xerox en hoeft u alleen nog maar een kort registratieproces te doorlopen.
  • Vraag een Platinum, Gold of Silver partnerschap aan als u meer wilt zijn dan alleen een geregistreerd partner en/of als u uw samenwerking met Xerox graag officieel wilt maken en werkzaam bent op het gebied van IT en printtechnolgie of hier plannen voor heeft. Als u lid wordt van het partnerprogramma, heeft u toegang tot meer oplossingen van Xerox die erop gericht zijn uw marktaandeel te verbeteren, uitgebreidere toegang tot de nieuwe en verbeterde Xerox Partner Portal en toegang tot voordelen, trainingen, specialisaties en tools om nieuwe klanten te werven en succesvol zaken te doen met Xerox.

Aan de slag

Begin vandaag nog uw winstgevende samenwerking met Xerox. Neem contact met ons op voor meer informatie of bel ons op het nummer dat u aan de rechterkant ziet.

Bent u al Xerox Partner??

Login

Wachtwoord vergeten


Direct aan de slag

Registreer u nu voor toegang tot de Partner Portal en ontvang meer info over deelname aan het Xerox Global Partner-programma.

Aanmelden

 

Toepassing op Partner Program

Toepassen


Neem contact op

(31) 0346 255 327
of Neem contact op

Vragen? Vind antwoorden in Veelgestelde vragen (FAQ's)

 


Populaire links

Partner Testimonials