Met Uitbreiden, Verbinden en Innoveren als basis is het nieuwe Global Partner programma bedoeld om u te helpen de concurrentie steeds een stap voor te zijn, u te onderscheiden in de markt en nieuwe klanten binnen te halen via uw 'go-to-market'–strategie respectievelijk hoe uw klanten oplossingen op het gebied van documenttechnologie gaan toepassen:

  • Uitbreiden – Nieuwe winstgevende bronnen van groei aanboren
  • Verbinden – Xerox technologie en Managed Print Services (MPS) koppelen aan eigen, unieke oplossingen van partners om de band met de klant te versterken en nieuwe klanten te winnen
  • Innoveren – nieuwe manieren waarop uw klanten uit het kleinbedrijf beter kunnen werken.

U heeft twee mogelijkheden om kennis te maken met een Channel Partnership van Xerox:

  • Registered' programma: U krijgt een basistoegang tot de Xerox Partner Portal. Er worden verder geen eisen gesteld aan de aanmelding. Meld u vandaag nog aan om toegang te verkrijgen. Voor volledige toegang tot alle informatie en voordelen, kunt u zich aanmelden voor het Global Partner programma (zie hieronder).
  • Programma lidmaatschap niveau's ('Silver', 'Gold' en 'Platinum'): Profiteer van een bekroond, uitgebreid aanbod aan informatie, voordelen en partnerondersteuningsopties.

Voor meer informatie, zie Global Partner Programma in het kort.

Bent u al Xerox Partner?

Inloggen

Toepassing op Partner Program

Toepassen


Neem contact op


Wat Partners zeggen


Volg ons op