Miksi tehdä yhteistyötä Xeroxin kanssa?

Aloita kannattava yhteistyö Xeroxin kanssa jo tänään

Miksi tehdä yhteistyötä Xeroxin kanssa?


Globaalit PK-tulostusmarkkinat ovat miljardien arvoiset. Nyt on aika tarttua tilaisuuteen – yhdistää ainutkertaiset ratkaisut Xeroxin teknologiaan ja laajentua uusille kannattaville alueille.

Porrastettu Global Partner Program (GPP) -ohjelmamme yhdistettynä innovatiiviseen teknologiaan, hinnanalennuksiin, ja huippuluokan asiakastukeen auttaa sinua sopeutumaan markkinoiden muutoksiin ja lisäämään tuloja ja antaa sinulle samalla selkeän kilpailuedun.

Me Xeroxilla otamme yhteistyökumppanuuden vakavasti. Tiedämme, että menestyksesi edellytyksenä on se, että pystymme toimittamaan juuri oikeat työkalut, sovellukset ja koulutuksen. Haluamme tarjota sinulle sen tiedon ja tuen, jota tarvitset menestyksekkääseen myyntityöhön. Kun mahdollinen uusi tai nykyinen asiakas kääntyy puoleesi hakiessaan asiantuntemusta, sinulla on valmiina juuri heidän tarpeittaan vastaavat IT- ja tulostusratkaisut. Meidän tukemme ja sinun valmiutesi tasoittavat tietä uuteen liiketoimintaan ja luovat perustan asiakasuskollisuudelle.

Liity Xerox Global Partner Program -ohjelmaan

Valitse se yhteistyön muoto, joka parhaiten soveltuu nykyiseen liiketoimintaasi ja aloita liittymisprosessi. Muutamalla helpolla toimenpiteellä voit ryhtyä valtuutetuksi Xerox-partneriksi. Lue lisää Xerox Global Partner Program (GPP) -ohjelmasta.

  • Ilmoittaudu rekisteröityneeksi partneriksi. Rekisteröitymällä otat ensimmäisen askeleen kohti yhteistyökumppanuutta. Sinulla on pääsy avoimessa jakelussa oleviin Xerox-ratkaisuihin, uuteen, parannettuun Xerox Partner Portaliin, perusetuihin, koulutukseen ja työkaluihin. Näiden avulla voit koota itsellesi Xerox-tietoutta ja vastata asiakkaittesi IT- ja tulostusteknologiaan liittyviin haasteisiin. Koska mitään muodollista sitoutumista ohjelmaan ei vaadita, tästä on hyvä aloittaa yhteistyö Xeroxin kanssa. Vain lyhyt rekisteröintiprosessi on tarpeen.
  • Hae platina-, kulta- tai hopeatason jäsenyyttä, jos olet edennyt ohi rekisteröityneen partnerin tason, sinua kiinnostaa kumppanuuden virallistaminen ja sinulla on IT- ja tulostusteknologiaan liittyvää liiketoimintaa tai suunnittelet sellaista. Partneriohjelman jäsenyys tarjoaa pääsyn laajempaan Xeroxin Route-to-Market-ratkaisujen tarjontaan, uuteen, parannettuun Xerox Partner Portaliin ja monipuolisiin etuihin, koulutukseen, erikoistumiseen ja työkaluihin, joiden avulla voit houkutella uusia asiakkaita ja jotka auttavat sinut menestykseen.

Aloita nyt

Aloita yhteistyö Xeroxin kanssa jo tänään. Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä tai soita oikealla näkyvään puhelinnumeroon.

Ennestään Xerox-partneri?

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana


Aloita nyt

Rekisteröidy, niin pääset käyttämään partneriportaalia ja saat lisätietoja Xerox Global Partner Program -ohjelmasta.

Rekisteröidy

 

Hae Partner Program —ohjelmaan

Hae


Ota yhteyttä

040 5869 250
tai Ota yhteyttä

Kysyttävää? Vastaukset löytyvät usein kysytyistä kysymyksistä (FAQ)

 


Suosittuja linkkejä


Jälleenmyyjien lausuntoja


InfoTrends nimesi Xeroxin johtavaksi tulostuksenhallintapalvelujen toimittajaksi

Lue lisää (vain englanniksi)