Geld verdienen met Xerox

Vandaag wil ik...

 

Mijn onderneming laten groeien

Wij bedienen het Midden en Klein Bedrijf via onze businessparthers. Onze innovaties in apparatuur, oplossingen en diensten genereren een vraag waaraan door u wordt voldaan. De mogelijkheden om geld te verdienen met Xerox gaan verder dan alleen de verkoop van printers en multifunctionals en omvatten ook zaken zoals verbruiksartikelen, oplossingen en Managed Supplies Services.

Waarom werken met Xerox anders is

Dit zijn enkele redenen waarom het werken met Xerox anders is dan het werken met andere fabrikanten:

 • Levenslange garantie op veel apparaten
 • Unieke Managed Supplies Service
 • Solid-ink technologie
 • Marktleider op het gebied van Managed Print Services
 • Breedste aanbod van printers en multifunctionals
 • Global Partner programma
 • Het merk Xerox
 • Eén leverancier van verbruiksartikelen voor apparatuur van Xerox en van andere merken
 • Genuine Xerox Rewards - Loyaliteitsprogramma voor eindgebruikers
 • Betrokkenheid bij het milieu - van ontwerp tot productie en recycling
 • Standaard oplossingen en oplossingen op maat
 • Xerox ConnectKey-apps

Op de volgende pagina's vindt u meer informatie over deze onderscheidende factoren en over andere onderdelen van de propositie voor businesspartners van Xerox.


Meer klanten binnenhalen

Met producten en oplossingenDe aantrekkelijke aanbiedingen en concurrerende prijzen van ons uitgebreide aanbod worden ondersteund door on-line reclame om onze businesspartners nieuwe klanten te bezorgen. Onze groeiende app-store met oplossingen voor kleine bedrijven en de innovatieve opties voor ondersteuning bieden u kansen om u te onderscheiden op de overvolle markt.

Met verbruiksartikelen en diensten – Iedereen weet dat Xerox toner produceert voor haar eigen Phaser en WorkCentre printers en multifunctionals, maar niet alle klanten weten dat Xerox ook toner levert voor alle onderstaande merken:

 • Brother
 • Canon
 • Epson
 • HP
 • IBM
 • Kyocera
 • Lexmark
 • OKI
 • Panasonic

Haal meer omzet binnen door uw klanten besparingen van 25 tot 40% te bieden met deze hoogwaardige reeks toners – u maakt meer winst, zij besparen veel. Kijk hier voor meer informatie:

Xerox verbruiksartikelen voor printers van andere merken video

Xerox verbruiksartikelen voor printers van andere merken productbrochure

U kunt ook nieuwe klanten binnenhalen door ze een dienst aan te bieden die inspringt op al hun behoeftes op het gebied van verbruiksartikelen. Onze gratis Managed Supplies Service geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf te onderscheiden. Daarnaast kunt u klanten veel voordelen bieden. Er zijn minder administratieve handelingen nodig, de kosten zijn lager en ze hoeven geen verbruiksartikelen meer te bestellen en op te slaan.


Bestaande klanten behouden

Met producten en oplossingen – Door de implementatie van Xerox documentbeheer of drukwerkgerichte oplossingen kunt u elementen op maat toevoegen voor de specifieke behoeftes van uw klanten. Dit biedt klanten een meerwaarde, zodat ze niet zo snel zullen overstappen naar een andere partner. Klik hier voor producten en hier voor oplossingen voor het kleinbedrijf.

Met verbruiksartikelen en diensten – U heeft een schitterend nieuw printerpark aan uw klant verkocht, de factuur is betaald, de garantie is ingegaan - alles is voor elkaar! Nou, nog niet. Er wacht een grote, zeer winstgevende kans op u - de handel in verbruiksartikelen. Als u geen bestellingen voor verbruiksartikelen binnenhaalt, loopt u duizenden euro's aan doorlopende inkomsten mis. En als u zich niet bezighoudt met de verkoop van de verbruiksartikelen voor deze printers, zullen uw concurrenten dat zeker wel doen.

Bekijk de Xerox Supplies Service to see how this free, no-contract, cloud-based solution locks in your customers’ supplies needs - for Xerox and all other leading brands of printers. And don't forget to watch and share this short video to see how it works.

connectkey embedded

Meer uit bestaande accounts halen

De markt verschuift naar Managed Print Services, aangezien 'meer dan 58% van het MKB van mening is dat de automatische aanvulling van verbruiksartikelen belangrijk of zeer belangrijk is voor hun drukwerkomgeving', volgens onderzoeksburo Quocirca.

Als u uw klanten geen Managed Print Services of Managed Supplies Service biedt, zal iemand anders dat zeker wel doen, waardoor u inkomsten misloopt.

Xerox Supplies Service is een gratis, contractloze Managed Supplies Service die automatisch ALLE verbruiksartikelen van uw klanten beheert – en niet alleen Xerox producten.

Bekijk deze korte video om te zien hoe de Xerox Supplies Service werkt en meld u vandaag nog aan voor een demo.

Lees ook dit uitstekende blog dat gaat over de verborgen kosten van het niet beschikken over een Managed Print Service - hierin worden handige tips gegeven voor gesprekken met klanten:

Houd de concurrentie op afstand - zorg voor afstand tussen u en andere resellers

Gebruik Xerox verbruiksartikelen voor een volledig en gedifferentieerd aanbod. Bied uw klanten meerwaarde door de dialoog aan te gaan en regelmatig evaluaties uit te voeren. Zo kunt u niet alleen hun behoeftes op het gebied van verbruiksartikelen beheren, maar u weet ook precies wanneer hun printers het einde van hun gebruiksduur hebben bereikt, waardoor u in een uitstekende positie verkeert om offertes uit te brengen en zo meer werk binnen te halen.


Word de enige leverancier van verbruiksartikelen

Dit geïntegreerde aanbod van Xerox betekent dat u aan alle behoeftes van uw klanten kunt voldoen en verzekerd bent van doorlopende, winstgevende inkomsten. Praat vandaag nog met uw klanten en licht de voordelen toe van:


Mijn eindgebruikers imponeren

Xerox genereert elk jaar weer meer dan 1000 patenten door de klantbeleving te verbeteren. Het gebruiksgemak, de impact op het milieu, de afdrukkwaliteit en de prestaties worden continu verder verbeterd en Xerox loopt voorop met kennisleiderschap als het gaat om Managed Print Services. Het grootste productaanbod in de sector met innovatieve oplossingen voor het MKB en de naadloze integratie met onze cloudgebaseerde Managed Supplies Service garanderen dat afdrukken een echte service is en dat de verwachtingen van de klant worden overtroffen.


Fantastische besparingen met Xerox verbruiksartikelen

Laat u niet voor de gek houden door de prijs, want alle toners zijn niet hetzelfde

Uit rapporten van de toonaangevende onderzoeksbureaus, Spencer Group en Buyers Lab Inc. (BLI) blijkt overduidelijk dat u geld en tijd bespaart als u Xerox verbruiksartikelen aanschaft. Uit onderzoek is gebleken dat vergelijkbare verbruiksartikelen van de concurrentie niet alleen een slechtere afdrukkwaliteit en een lager paginarendement opleveren, maar dat ze ook ernstige gebreken vertonen die weer kunnen leiden tot schade aan de printer, met hoge kosten voor reparatie of zelfs vervanging.

Bovendien levert Xerox ook verbruiksartikelen voor andere printermerken, waaronder HP, Brother, Oki en Kyocera. Deze verbruiksartikelen worden gemaakt volgens de Xerox kwaliteitseisen, leveren hetzelfde of zelfs een hoger paginarendement op en hebben een onvoorwaardelijke, levenslange garantie.

Uw klanten kunnen geld besparen door Xerox verbruiksartikelen te gebruiken:

 • Tot 29% meer paginarendement met de Xerox verbruiksartikelen voor printers van Xerox
 • 25-40% kostenbesparingen als uw klanten Xerox verbruiksartikelen kopen voor printers van derden

Bekijk de korte video hierboven om te zien hoe uw klanten kunnen besparen met Xerox


Waarom afdrukkwaliteit belangrijk is

Klanten verwachten uitstekende afdrukkwaliteit en uiterst betrouwbare apparatuur. De Xerox Lifetime garantie* die nu beschikbaar is voor veel kleurenproducten, benadrukt onze betrokkenheid bij kwaliteit, net als de garantie die Xerox voor verbruiksartikelen biedt.

Alle lasertonercartridges en solid-ink voor apparatuur van Xerox hebben een garantie voor de gehele levensduur van het verbruiksartikel. Bovendien hebben de Xerox verbruiksartikelen voor andere printermerken een garantie van 100% - dit betekent dat ze altijd vervangen kunnen worden. Daarnaast blijft de garantie van het printermerk zelf ook geldig. Dat is pas een uniek verkooppunt voor uw klanten.

Feit: Xerox verbruiksartikelen zijn 100% beter dan 'goedkope' merken!

Buyers Lab Inc. (BLI) heeft onlangs de waarheid onthuld over toners van 'goedkope' merken. Dit wereldwijd gerenommeerde onafhankelijke onderzoeksinstituut heeft een aantal zogenaamde 'klonen' getest, met schrikbarende resultaten: In onlangs gehouden testen veroorzaakten de Top Print en Colour Soft printcartridges:

 • Ernstige printerstoringen
 • Honderden euro's schade aan printers
 • Lange uitvaltijden en dus een aanzienlijk productiviteitsverlies
 • Een tot maar liefst 59% lager paginarendement dan originele Xerox toner
 • Vlekvorming en ernstige tonerstrepen op de afdrukken

De vier gevaren van imitatiecartridges zijn:

 1. Ze kunnen schadelijke chemicaliën bevatten die slecht kunnen zijn voor uw gezondheid
 2. Ze hebben een hoog storingspercentage tot wel 95%*, wat inhoudt dat u op lange termijn meer betaalt voor uw verbruiksartikelen
 3. Ze kunnen onherstelbare schade aan uw printer veroorzaken, wat u tijd en geld gaat kosten vanwege productiviteitsverlies
 4. Ze leveren tot 50%* minder pagina's per cartridge op, dus moet u dubbel zoveel verbruiksartikelen bestellen!

*Bron: Buyer's Lab Inc (BLI)

Bekijk de video hierboven en deel deze met uw klanten!

Disclaimer

“Xerox Lifetime Warranty” betekent dat u herhaaldelijk een gratis Xerox Warranty voor 12 maanden kunt claimen tijdens de bruikbaarheidsduur van een in aanmerking komend apparaat, indien u voldoet aan de voorwaarden (bijvoorbeeld het kopen van specifieke Xerox verbruiksartikelen). Het betekent niet dat u een eenmalige garantie van Xerox krijgt voor de bruikbaarheidsduur van het apparaat. Hier vindt u de voorwaarden. Alleen van toepassing op specifieke apparatuur en verbruiksartikelen die in de periode die vermeld is in de voorwaarden in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, België, Luxemburg, Nederland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Noorwegen, Denemarken of Finland zijn aangeschaft bij Xerox of de wederverkoper van Xerox in deze locaties. Verbruiksartikelen moeten betrokken worden binnen de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. De bruikbaarheidsduur van in aanmerking komende apparatuur wordt vastgesteld door Xerox (en deze kan eindigen nadat het maximum aantal pagina's is bereikt of vanwege de staat waarin het apparaat verkeert of het feit dat het inmiddels is verouderd).


Xerox is groen

connectkey embedded connectkey embedded

Doe mee met Xerox om beter om te gaan met het milieu

Van ontwerp tot productie en recycling - alles wat Xerox doet, wordt bepaald door hun passie voor duurzaamheid.

Onze unieke solid-ink technologie biedt snel en hoogwaardig afdrukken met aanzienlijk minder impact op het milieu dan laserprinters. Niet-giftige inkt, 95% minder verpakking dan reguliere laserverbruiksartikelen, producten met Energy Star label en dubbelzijdig afdrukken worden gecombineerd om de CO2-voetafdruk van deze populaire printers te verlagen.

Xerox heeft EA-toner ontwikkeld met minder grondstoffen en 25% minder energieverbruik tijdens de productie die betere afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid biedt.

Xerox heeft goedlopende recycling- en retourprogramma's op strategische locaties wereldwijd.

De tonercartridges van Xerox kunnen eenvoudig gerecycled worden. Voor zo ver mogelijk stimuleert Xerox recycling bij lokale recyclingbedrijven om te besparen op transportkosten naar het buitenland. Hierdoor zijn onze cartridges nog milieuvriendelijker.

Haal cartridges uit het afval

Xerox heeft een reeks hoogwaardige, gereviseerde tonercartridges voor printers van derden zoals HP, Brother, OKI en Lexmark. Dit betekent dat duizenden lege en herbruikbare cartridges uit het afval worden gehouden en natuurlijke hulpbronnen bovendien gespaard blijven.

Daarnaast kunt u winstwarges van minimaal 25%* verwachten door eenvoudig over te stappen naar Xerox! Bekijk hier ons productaanbod.

* Vergeleken met de adviesverkoopprijzen voor OEM-producten

Milieubewuster met Xerox

Van organisaties wordt verwacht dat ze zich op een milieubewuste manier gedragen. Promoot deze groene boodschap bij uw klanten, samen met voorbeelden van uw eigen milieubewuste gedrag.

Klanttevredenheid verhogen

Xerox verbruiksartikelen voor printers van andere merken - Hotline

Als onderdeel van de passie van Xerox voor de perfecte klantbeleving bieden wij een gratis technische hulplijn voor eindgebruikers van Xerox verbruiksartikelen voor printers van andere merken. Als uw klanten problemen ondervinden met de Xerox verbruiksartikelen voor hun printers van Brother, HP, Lexmark of een ander printermerk, kunnen ze de hotline bellen voor ondersteuning.

* Europese ondersteuning beschikbaar in 11 talen, 5 dagen per week bereikbaar

* Live interactie met een medewerker om storingen te verhelpen

* Vervanging ter plaatse bij de eindgebruiker in geval van problemen met defecte cartridges die niet opgelost kunnen worden door tussenkomst van een agent

* Service-overeenkomst (gratis) van de serviceprovider in het zeldzame geval dat de printer beschadigd is geraakt

Genuine Xerox Rewards — beloon uw klanten om vervolgopdrachten binnen te slepen

Telkens als uw klanten originele Xerox verbruiksartikelen kopen, kunnen ze punten verdienen die ingewisseld kunnen worden voor duizenden cadeaus en miljoenen downloads zoals: cadeau-artikelen, downloads van muziek, e-books & films, cadeaubonnen, uitstapjes en nog veel meer!

Maakt u optimaal gebruik van de Genuine Xerox Rewards Nederland, Genuine Xerox Rewards België Zo niet, dan loopt u een geweldige kans mis om meer vervolgopdrachten binnen te slepen. Bovendien kunt u een unieke promocode aanbieden om het aantal punten van uw klanten te verdubbelen - lees meer Nederland, lees meer België.

Genuine Xerox Rewards is momenteel beschikbaar in de onderstaande landen:

België
Frankrijk
Duitsland
Italië
Nederland
Spanje
Groot-Brittannië

Producten van de grijze markt en vervalste producten

Bent u zich bewust dat het kopen van vervalste producten niet illegaal is, maar de verkoop ervan wel? Als u twijfels heeft over verbruiksartikelen die u gekocht heeft of die u aangeboden zijn, neem dan contact op met ons merkbeschermingsteam voor advies en ondersteuning. Zorg dat u op de hoogte bent van uw juridische situatie als het gaat om gekloonde verbruiksartikelen. Lees ook dit geweldige blog dat een snel overzicht geeft van de aftermarket, zodat u op de hoogte bent van de verschillende producten op dit gebied.


Meer dan alleen hardware

Het meest uitgebreide aanbod binnen de branche

Xerox verkoopt printers of MFP's die aan bijna alle wensen voldoen. De constant hoge afdrukkwaliteit en scherpe prijzen voor het hele productaanbod worden aangevuld met een complete garantie aan huis. De hardwaremogelijkheden worden naar een hoger plan getild door middel van de Solutions en ConnectKey apps, waarmee u zich kunt aanpassen aan veranderende werkwijzen en tegelijkertijd nieuwe winstkansen kunt aanboren.

Beter zakendoen met Xerox Solutions

Hoewel concurreren op prijs natuurlijk een belangrijk onderdeel voor elke strategie vormt, is waarde toevoegen essentieel voor groei. Daarom heeft u Xerox Solutions nodig: een software-suite met een meerwaarde die u voorsprong op de concurrentie geeft. Hoe? Door uw klanten niet alleen te geven waar ze om vragen, maar ook iets wat ze willen en wat ze nodig hebben. Iets wat het werk op kantoor simpeler, gemakkelijker en veel productiever maakt.

Waarde toevoegen

Denk eens na over hoe mensen tegenwoordig willen werken. Omdat we graag toegang hebben tot informatie waar we ook zijn en wat we ook doen, beschikken we allemaal over smartphones en tablets. Maar het is vaak lastig om af te drukken vanaf of te scannen naar deze apparaten of om ze in de dagelijkse werkzaamheden te integreren. Daarbij kunnen wij u helpen. De suite van mobiele en cloudgebaseerde oplossingen van Xerox transformeert stand-alone mobiele apparaten in volledig functionele, in een netwerk geïntegreerde, zakelijke computerplatforms. Dit is waar wij bekend om staan.

Zoals BLI heeft gezegd: "Xerox zich richt op de 'knelpunten' bij de klanten om oplossingen te leveren voor zakelijke uitdagingen". Lees meer

De oplossingen bestaan uit:

 • Oplossingen voor mobiel afdrukken – noDe oplossingen voor mobiel afdrukken van Xerox zorgen ervoor dat uw klanten kunnen blijven afdrukken, of ze nu op kantoor zijn of op locatie
 • Xerox PrintSafe software, een betaalbare beveiligingsoplossing voor het complete printerpark van uw klanten waarmee documenten beschermd worden tegen de meer dan 50.000 veiligheidsdreigingen die zich dagelijks voordoen

Xerox ConnectKey — geef uw klanten een belangrijke voorsprong

Een aantal Xerox A4 MFP's zijn voorzien van ConnectKey, technologie en software die een hoge productiviteit, meer gemak, betere kostenbeheersing en toonaangevende beveiliging bieden. De ConnectKey-apps (standaard of op maat) die u uw klanten kunt aanbieden, helpen de productiviteit van de gebruiker te verhogen door dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en in te korten.

U kunt eenvoudige apps ontwikkelen en integreren in de machines van uw klanten met behulp van gebruiksvriendelijke tools. Met behulp van MFP's met ConnectKey kunnen klanten applicaties toegankelijker maken voor hun medewerkers – direct vanaf het touch-screen van het apparaat. Bovendien biedt ConnectKey dezelfde gebruikersinterface voor verschillende apparaten, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Uw klanten kunnen documenten rechtstreeks naar cloud-diensten zoals Google Drive, Evernote en Microsoft Office 365 scannen om ze op te slaan of te delen en kunnen documenten overal afdrukken dankzij de mogelijkheden voor mobiel afdrukken. Alles is bovendien beveiligd met malware-bescherming van McAfee. Machines met ConnectKey zijn aangepast aan de manier waarop uw klanten werken: mobiel, virtueel of in de cloud.


Mijn winst verhogen

Er is een kans om uw winst te verzesvoudigen. De combinatie van apparatuur en post-sales opdrachten biedt een kans om het beheer van het complete printerpark van de klant over te nemen en zowel de omzet als de winst te optimaliseren. Xerox toner voor HP, Brother en andere merken bieden een winstmarge van 25%+. Met de gratis Xerox Supplies Service software kunt u 100% van de handel in verbruiksartikelen binnenhalen. En vervolgens beschikt u over alle benodigde informatie om de producten zelf te beheren en te vervangen.

Vanzelfsprekende inkomsten

Een vanzelfsprekende bron van inkomsten

Het merk Xerox biedt hoogwaardige kwaliteit en het feit dat het merk nog onvoldoende vertegenwoordigd is in Europese landen, biedt mogelijkheden voor bovengemiddelde winstmarges. U kunt gedifferentieerde producten, verbruiksartikelen en een dienstenaanbod voorstellen aan klanten in een vaak onbetwiste markt.

Als u printers verkoopt, moet u ook verbruiksartikelen verkopen – het is een vanzelfsprekende bron van inkomsten.

Als u verbruiksartikelen verkoopt, moet u de Xerox verbruiksartikelen voor alle grote printermerken verkopen – negeer niet 98% van de mogelijkheden.

Als u de Xerox verbruiksartikelen voor alle merken verkoopt, kunt u het proces automatiseren om nooit meer een bestelling mis te lopen.

Waarom zou u geld laten liggen? Als u dat wel doet, zal een van uw concurrenten hier zeker op inspelen. Mis deze verkoopkans niet en lees meer over hoe de Xerox Supplies Service u kan helpen om deze inkomsten binnen te slepen. Dit is een 100% omzet op verbruiksartikelen – dag na dag, maand na maand, jaar na jaar.

Kortingsprogramma

Kortingsprogramma

Kortingen op apparatuur tot 8% en kortingen op verbruiksartikelen tot 7% zijn een paar van de vele voordelen van het Global Partner programma (GPP). Het GPP biedt talrijke voordelen voor partners binnen een gestructureerde relatie, bedoeld om de verkoopmogelijkheden voor beide partijen te optimaliseren. De voordelen voor de partner zijn o.a. accountbeheer, marketingfondsen, prijsondersteuning voor grote offertes of projecten, marketingtools en toegang tot het uitgebreide aanbod aan producten en diensten van Xerox.

Meer winst met Xerox Supplies Service

Maak 6 keer zo veel winst met de gratis Xerox Supplies Service tool en Xerox voor andere toonaangevende printermerken.

Wat is Xerox Supplies Service?

AMet deze gratis cloudgebaseerde dienst kunt u op afstand de verbruiksartikelen voor alle printermerken bij de klant volgen - niet alleen die van Xerox. Zo staan de printers van uw klant nooit stil omdat voor alle bekende printermerken altijd tijdig de juiste hoogwaardige Xerox-toner klaar staat.

Wat zijn de voordelen voor mijn klanten?

 • 25–40% goedkoper. Nooit meer stilstand omdat de toner op is. Eenvoud.
 • Kom nooit meer zonder verbruiksartikelen te zitten Maakt het klanten gemakkelijker.

Welke voordelen heeft het voor mij?

 • Nieuw aanbod voor de klant.
 • Staat garant voor een nog betere klantenbinding.
 • Uniek “back-to-back”-bestelsysteem met distributeurs.
 • Tot 6x meer winst met de hoogwaardige vervangende toner van Xerox voor alle grote merken.

Mijn productiviteit verhogen

Het beheer van alle drukwerkgerelateerde zaken binnen een account vergroot uw productiviteit door de inkomsten van apparatuur en verbruiksartikelen op te voeren en met behulp van de Xerox Supplies Service bent u minder tijd kwijt met het opsporen en profiteren van kansen. Met behulp van onze marketing- en verkooptools kunt u deze gedifferentieerde boodschappen snel en gemakkelijk overbrengen naar uw klanten.

Eenvoud: gebruik één merk voor alle merken

Gebruik één merk voor alle merken

Als u toner voor alle grote printermerken bij Xerox koopt, kunt u productiever zakendoen. Eén merk dat voor alle printers werkt: eenvoud op zijn best! U kunt een marge tot 25% veiligstellen en tegelijk uw klanten verbruiksartikelen leveren van superieure kwaliteit van een betrouwbare leverancier.

Kies de slimme manier om meer omzet te genereren

De verkoop van tonercartridges van Xerox voor meerdere printermerken houdt in dat u meer kunt verdienen aan verbruiksartikelen: Meer klanten betekent grotere volumes, meer inkomsten en hogere winsten - een formule voor duurzame groei over lange tijd. Door één leverancier van verbruiksartikelen aan te bieden om te voldoen aan de vraag van al uw klanten, krijgt u een veel beter inzicht in de diverse bedrijven - niet alleen voor wat betreft verbruiksartikelen, maar ook voor de verkoop van nieuwe apparaten.

Tijd en geld besparen

Voorkom problemen en tijdverlies aan administratie met één leverancier van verbruiksartikelen voor alle behoeftes van uw klanten. Gebruik de tijd en het geld dat u hiermee bespaart om u te concentreren op belangrijkere zaken – het succes van uw bedrijf.

connectkey embedded

Verkoopstimulerende maatregelen

Xerox verbruiksartikelen voor printers van andere merken

connectkey embedded

Word creatief, voer uw resultaten op, betrek uw team en/of klanten bij inspirerende, aangepaste programma's. Wees proactief en stimuleer de verkoop met themadagen en elk kwartaal verkoopstimulerende maatregelen - dit alles is mogelijk met de hulp van Xerox!

Neem voor meer informatie over deze geweldige verkooptools contact op met uw Xerox Supplies Account Manager.

Levenslange garantie!

Genereer meer onmiddellijke verkoop van verbruiksartikelen met onze uitstekende aanbieding van een gratis levenslange garantie.

Wees er snel bij!

Geef uw klanten nu de gemoedsrust van service op locatie door gekwalificeerde Xerox-technici, gewoon bij aankoop van de toner die ze altijd al kochten.

Maak uw bestaande en potentiële klanten attent op deze aanbieding en andere aanbiedingen met behulp van onze marketingtoolkit voor resellers.

“Xerox Lifetime Warranty” betekent dat u herhaaldelijk een gratis Xerox Warranty voor 12 maanden kunt claimen tijdens de bruikbaarheidsduur van een in aanmerking komend apparaat, indien u voldoet aan de voorwaarden (bijvoorbeeld het kopen van specifieke Xerox verbruiksartikelen). Het betekent niet dat u een eenmalige garantie van Xerox krijgt voor de bruikbaarheidsduur van het apparaat. Hier vindt u de voorwaarden. Alleen van toepassing op specifieke apparatuur en verbruiksartikelen die in de periode die vermeld is in de voorwaarden in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, België, Luxemburg, Nederland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Noorwegen, Denemarken of Finland zijn aangeschaft bij Xerox of de wederverkoper van Xerox in deze locaties. Verbruiksartikelen moeten betrokken worden binnen de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. De bruikbaarheidsduur van in aanmerking komende apparatuur wordt vastgesteld door Xerox (en deze kan eindigen nadat het maximum aantal pagina's is bereikt of vanwege de staat waarin het apparaat verkeert of het feit dat het inmiddels is verouderd).

Speciale prijsondersteuning

Speciale prijzen voor middelgrote en grote accounts vormen de perfecte manier om maand na maand op eenvoudige wijze vervolgopdrachten te genereren. Als u grote accounts of periodieke bestellingen heeft, neem dan contact op met uw accountmanager en kijk of u in aanmerking komt voor een speciaal prijsaanbod.

connectkey embedded

Ga naar de dealerzoeker

Zorg dat u op de lijst van de Xerox dealerzoeker staat, zodat klanten die op zoek zijn naar een Xerox reseller u weten te vinden. Nederland, België, Als u niet op de lijst staat en dat wel graag wilt, neem dan contact met ons op.

connectkey embedded

Mijn bereik vergroten

Breng de boodschap over met kant–en–klare en aanpasbare tools voor social media en marketing.

Marketingtoolkits

Xerox marketingtoolkit voor resellers

Het is eenvoudig aan te tonen waarom overstappen naar Xerox verbruiksartikelen loont met onze gratis Xerox marketingtoolkit voor resellers.

Hierin vindt u tientallen gratis marketingtools zoals beeldmateriaal, pakkende boodschappen, social media snippets, onafhankelijke onderzoeken, krachtige presentaties, zorgvuldig samengestelde e-mails en nog veel meer

Gebruik ze om uw eigen klantcommunicatie samen te stellen en te verzenden en zo meer omzet te genereren.

connectkey embedded

Cartridgezoeker: Xerox verbruiksartikelen voor printers van andere merken

Xerox verbruiksartikelen voor printers van andere merken zijn speciaal ontworpen voor de beste afdrukkwaliteit en de grootste betrouwbaarheid. Blader door onze cartridgezoeker en selecteer de Xerox verbruiksartikelen die uw klanten zullen imponeren met besparingen tot wel 40%*.

* In vergelijking tot de aanbevolen OEM-verkoopprijs

Social Media

Social media info-sheets

We weten allemaal dat we regelmatig berichten moeten posten op onze social media netwerken om de communicatie met een groot deel van ons potentiële klantenbestand niet mis te lopen. Maar het maken van content kost veel tijd. Daarom biedt Xerox een uitgebreide reeks social media infosheets met voorbeelden van berichten voor Twitter, Facebook en LinkedIn. Deze hulpmiddelen bevatten links naar video's, afbeeldingen en andere marketingmaterialen om uw berichten te laten opvallen . Download de toolkit voor tips over apparatuur, verbruiksartikelen, Genuine Xerox Rewards en Xerox Supplies Service.

Blogs voor uw klanten

Blogs zijn een handige manier om contact te houden met uw klanten, zonder harde verkooptechnieken in te zetten. Maar er gaat veel tijd inzitten en soms is het moeilijk om nieuwe onderwerpen en content te verzinnen. Profiteer van het grote aanbod aan blogs en bewerk ze en stuur ze door om de dialoog met uw klanten gaande te houden. Let vooral op de blogs MKB en Eenvoudiger werken.

Blogs speciaal voor u

De blogs voor businesspartners zijn gericht op zaken waarmee u te maken heeft en waarin u geïnteresseerd bent. Onderwerpen van deze blogs kunnen variëren van de toekomst van Managed Print Services en het binnenhalen van opdrachten tot strategieën voor social media en best practices. Meld u aan voor deze waardevolle bron van kennis om altijd op de hoogte te blijven van alles wat zich momenteel afspeelt.

Video's en marketingmateriaal

Video's

Er is een groot aantal video's van Xerox die u op uw website kunt gebruiken om de Xerox verbruiksartikelen te promoten en klanten te wijzen op het gevaar van goedkope verbruiksartikelen van derden.

Bekijk de onderstaande lijst om de juiste boodschap over te brengen

Gemoedsrust met Managed Supplies Services

Controle krijgen over het budget voor printertoner

Belangrijke documenten overal draadloos afdrukken

Marketingmateriaal

Xerox verbruiksartikelen voor printers van andere merken - productbrochure

Waarom moet u kiezen voor Xerox verbruiksartikelen voor printers van andere merken?

De 100% totale tevredenheid die Xerox biedt

Bent u al Xerox Partner?

Login

Wachtwoord vergeten


Toepassing op Partner Program

Toepassen


Neem contact op


Populaire koppelingen